Blog

Zakaj je dobra litoželezna ponev najpomembnejša posoda, ki jo morate imeti v kuhinji (tehnike in 8 receptov)
25/08/2021
Ni komentarjev
V sodelovanju s portalom Kult Plave Kamenice smo razkrili zakaj je litoželezna ponev najpomembnejša posoda in vam prinašamo vrsto gastronomskih

Kako speči file ribe na žaru?
19/04/2021
Ni komentarjev
Nežne teksture ribjih filejev se mnogi bojijo dati na žar, razlog je razumljiv, vendar razloga za zaskrbljenost ni, če se

ZAKAJ INDUKCIJSKE KUHALNE PLOŠČE OSVAJAJO VSE VEČ GOSPODINJSTEV?
10/03/2021
Ni komentarjev
Indukcijske kuhalne plošče počasi, a zanesljivo zavzemajo vse pomembnejše mesto v sodobnih kuhinjah. Prednosti so očitne – za ogrevanje potrebujejo

ZAKAJ KUHARJI KUHAJO V POSODAH IZ NERJAVEČEGA JEKLA IN KAKO JIH IZBRATI
11/02/2021
Ni komentarjev
Tudi ko jo Gordon Ramsay v Hell’s Kitchen besno meče po celi kuhinji in Michel Troigrois v njej pripravlja omako

PARISIENNE NJOKI Z LOSOSOM IN CITRON BEURRE OMAKO by MATE JANKOVIĆ
30/12/2020
Ni komentarjev
Med prazniki si privoščite nekaj drugačnega, to so Parisienne njoki, preizkusite ta fin recept. Njoki Parisienne in limonina omaka beurre
