PARISIENNE NJOKI Z LOSOSOM IN CITRON BEURRE OMAKO by MATE JANKOVIĆ

Med prazniki si privoščite nekaj drugačnega, to so Parisienne njoki, preizkusite ta fin recept.

Njoki Parisienne in limonina omaka beurre so jedi francoske kuhinje, ki jih zlahka naredite in obvladate doma.

Video, kot tudi specifikacija recepta so tu, si drznite poskusiti.

Recept

Parisienne njoki

  • 230 g vode
  • 110 g masla
  • 50 g sira gruyere ali parmezana ali ementalerja
  • 3 jajca
  • 155 g moke
  • 1 žlica gorčice Dijon
  • 1 žlica sesekljanega drobnjaka
  • sol

Za omako

  • 0,07 l limone
  • 0,07 l vode (če ne marate preveč kislega)
  • 120 g masla
  • sol
  • poper
  • sesekljan drobnjak

Za lososa

  • 300 g lososa
  • 50 g masla
  • 0,05 l oljčnega olja
  • sol
  • poper

Želimo vam lepe in prijetne praznike!

Preberite tudi

Nakupovalna košarica

Super Vikend

25% popust*

Samo še danes - Super Vikend

25% popust skoraj na vse*

Scroll to Top